Wow ! 5 artis cantik menjadi status IBU TIRI mampu hidup Senang, Wajar kaum hawa kita Contohi.

Posted on

3. Lisdawati

Begitu juga pemilik nama Lisdawati atau nama sebenarnya Nisdawati Nazaruddin. Kata Lisdawati bergelar ” ibu segera” bukan sesuatu yang mudah lebih2 lagi anak2 masih kecil. Tetapi tidak menghalangnya terus membesarkan anak2 tirinya. bak kata pepatah alah bisa tegal biasa, sokongan dan dorongan sang suami banyak membantu memainkan peranan dalam membolehkan hubungan Lisdawati dan anak2 tirinya menjadi akrab.
walaupun hanya faris yang tinggal bersama, namun hubungannya kesemua anak2nya yang lain, Fatihah, 21 Farisha, 18 dan Fikri 15, erat seperti kawan berkat cinta yang di tunjukan. itulah kunci senang miliknya.

4. Memey suhaiza

tidak terkecuali juga pelakon Memey suhaiza yang hidup senang bersama tiga anak tirinya. Kabut hitam yang pernah menyelubungi Memey dan Norman hakim sesuatu ketika dahulu sudah lama berlalu. Kini, sinar cahaya kesenangan melimpah dengan penuh cinta. Malah, mereka antara pasangan yang menjadi contoh kerana mendidik anak2 dengan baik.

Memmey suhayza bukan berkongsi senang dengan dua duanya, muhammad darwisz hakim, 4, muhammad dikhriz hakim, 2, malah kesenangan tersebut di kongsi bersama tiga anak, hasil perkahwinan norman hakim dengan bekas isteri abby abadi iaitu danish hakim, 14 marissa dania hakim, 12 serta maria danish hakim,9 tahun.